Google Adwords

Google Adwords

Met behulp van Google Adwords kunt u op een snelle manier op een hogere positie in de Google rankings komen te staan. Het is een advertentieprogramma van Google waarmee u op een efficiente manier kunt adverteren; doelgroepgericht. U bereikt dus de personen die voor u van belang zijn. Door in Google Adwords te adverteren, trekt u veel meer traffic naar uw website. En niet zomaar traffic, maar echte relevante bezoekers! Dit komt doordat uw advertentie alleen dan verschijnt als iemand naar uw product of dienst zoekt. Met een goede campagne bij Google Adwords ziet u dus snel resultaat!
Webniq is een echte adwords specialist. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om een goed opgezette en gerichte Google Adwords campagne op te zetten. U betaalt bij ons slechts eenmalige kosten en kunt tevens een onderhoudscontract bij ons afsluiten zodat uw Google Adwords campange altijd up-to-date en goed onderhouden is.

Voordelen
Een campagne opzetten met Google Adwords biedt een aantal grote voordelen:
– Gerichte advertenties
– Uw advertentie wordt bij duizenden zoekwoorden vertoond, wat moeilijk te bereiken is met gewone SEO
– Lage kosten per klik (PPC of CPC), u betaalt alleen als iemand via uw advertentie uw website bezoekt.
– Analyse: de resultaten van uw campagne zijn meetbaar, zodat u precies kunt weten welke woorden echt klanten opleveren.

Voordelen van een echte adwords specialist
Natuurlijk kunt u zelf ook een campagne opzetten, maar een echte Adwords specialist heeft u de wel een grote voorsprong:

– U heeft zekerheid van een professionele adwords campagne, met duizenden zoekwoorden.
– Niet-relevante woorden worden uitgesloten, zodat u nooit een cent teveel betaalt.
– Zoekwoorden worden door ons persoonlijk geselecteerd (en dus niet automatisch). We analyseren gegevens zorgvuldig, waardoor u een beter resultaat heeft!

Wilt u een Adwords campagne op laten zetten door een echte specialist?

Profiteer van onze jarenlange ervaring en expertise met het opzetten en optimaliseren van adwords campagnes. Een Adwords campagne is maatwerk. Vraag daarom bij Webniq een gratis offerte aan voor het opzetten van de meest ideale campagne voor uw site.
Wilt u graag eerst meer informatie of wilt u graag een afspraak maken? U kunt met ons contact opnemen via onze contact pagina. beantwoorden.

Google Adwords
4.9 (97.78%) 9 votes