Onze diensten

Webniq kan met recht een specialist op gebied van online marketing worden genoemd, maar ook op gebied van vormgeving. Dit maakt ons de ideale partij om te benaderen voor een internetmarketing strategie van A tot Z. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in verschillende vakgebieden, wat ervoor gezorgd heeft dat wij u een totaalpakket aan kunnen bieden. Waar kunt u zoal aan denken?

Webniq biedt kwaliteit vormgeving, geeft advies en voert internetmarketing op maat uit, we kunnen Google Adwords campagnes voor u lanceren, WordPress plugins en websites op maat maken, uw website kunnen we tevens onderhouden, we kunnen link & keyword analyses uitvoeren en ook linkbuilding maakt een belangrijk deel uit van ons dienstenpakket.

Onze specialiteiten

Elk bedrijf heeft zo haar specialiteiten. Bij Webniq is dat de bouw van websites, linkbuilding en SEO/SEA. Over linkbuilding kunt u meer lezen onder het betreffende kopje; over de rest vertellen we u nu graag meer. Door Search Engine Optimization (SEO) toe te passen, zorgen we ervoor dat u op een natuurlijke manier effectief scoort in de zoekresultaten van een zoekmachine. Dit is de linker kolom van Google. Search Engine Advertising (SEA) concentreert zich op de gesponsorde resultaten van een zoekmachine. Deze kunt u normaliter terugvinden in de rechterkolom van Google. Het bouwen van websites spreekt waarschijnlijk voor zich. Dit kunnen we doen aan de hand van een bestaande huisstijl, of we gaan met de klant in overleg voor een project op maat gemaakt.

Heeft Webniq uw interesse weten te wekken? Dan kunt u contact met ons opnemen via de contact pagina!

Onze diensten
3.7 (73.33%) 6 votes