Dropshipping

Dropshipping: de ideale oplossing voor iedere handelaar met ambitie

Dropshipping is een soort van kleinhandel waarbij de handelaar zelf geen kopzorgen heeft wat betreft de stock, maar waarbij de bestelling en de verzending via de groothandelaar plaatsvinden. Hij of zij zal de goederen na bestelling meteen naar de klant sturen. De kleinhandelaar behoudt nadien het verschil tussen de groothandel en zijn verkoopprijs. Voor al wie van plan is om een online zaak op te starten, is dropshipping een keuze die uw handelsleventje heel wat eenvoudiger kan maken. Om het dropshippingverhaal nog wat rooskleuriger te maken, zetten we hier de belangrijkste voordelen even voor u op een rijtje.

Dropshipping betekent allereerst dat u geen Eurocent zal moeten uitgeven om een stock aan te leggen vooraleer u nog maar 1 product verkocht heeft. Door dropshipping kunt u als handelaar een zaak opstarten en uw producten online te koop plaatsen zonder dat u ze ook zelf aangekocht heeft. Eigenlijk is dit de omgekeerde wereld in vergelijking met normale handel. U verkoopt uw product eerst tegen een ‘hoge’ prijs en gaat het dan zelf bij een groothandelaar tegen een lage prijs aankopen. Het risico op stockverlies is daardoor uiterst klein of zelfs onbestaande aangezien vraag en aanbod bij dropshipping perfect in balans liggen. De dropshipper zelf draagt alle risico’s van onverkochte producten voor u en u hoeft geen startkosten in producten te investeren.

Naast de bespaarde kosten met betrekking tot de stock gaat een dropshipper ook de verzending van de goederen in eigen handen nemen. Hierdoor kunt u zich volledig toeleggen op het opstarten en uitbreiden van uw online handel in plaats van zich het hoofd te breken over de levering van de producten. Het is namelijk algemeen geweten dat de perfecte levering van bestellingen een tijdrovende bezigheid kan zijn, zeker als u iedere maand honderden of zelfs duizenden bestellingen binnenkrijgt. Een niet te onderschatten voordeel als u voor dropshipping als businessmodel kiest!

Tot slot zijn er nog tal van andere voordelen die allemaal in de kaart van dropshipping spelen. Zo bespaart u niet alleen de kosten van een stock, maar ook de kosten om een plek te huren om de stock te bewaren. Het zou niet de eerste maal zijn dat deze kost een bedrijf de dieperik induwt. Daarnaast denken we ook aan de flexibiliteit als het op producten aankomt. U kiest via dropshipping zelf welke en hoeveel producten u op uw website aanbiedt. Zo lang de producten maar verband houden met wat u initieel als kleinhandel wilde aanbieden.

Het mag duidelijk zijn dat dropshipping niet voor niets met de dag aan populariteit wint. Kies nu zelf voor dropshipping en maak uw zakenleven heel wat eenvoudiger!

Direct bestellen

U kunt doormiddel van hier te klikken de lijst met 29 dropshipleverancier bestellen en direct downloaden na de betaling. Het document kost u slechts 4,95,-.

Klik hier om de Dropshipping lijst te bestellen.

Dropshipping
4.3 (86.67%) 6 votes