Handmatige linkbuilding

De enige juiste manier om tegenwoordig goede links naar uw website te verzamelen met oog op zoekmachine optimalisatie is handmatige linkbuilding. Linkbuilding is zeer belangrijk voor de resultaten in de zoekmachines, en u wilt natuurlijk niet hebben dat door verkeerde manieren uw site juist lager in de resultaten komt te staan. Dit is dan ook de reden dat Webniq al geruime tijd geleden besloten heeft om linkbuilding alleen nog maar handmatig te doen. Hierdoor kunnen de beste resultaten behaald worden. Dit is misschien wel iets meer werk, maar de resultaten liegen er dan ook niet om!

Waarom niet met automatische linkbuilding werken?
Webniq weigert om op een andere manier links te verzamelen dan via de handmatige manier. Handmatige linkbuilding kost meer tijd, maar de kwaliteit van de links is dan ook vele malen beter. Tegenwoordig kijken de zoekmachines niet meer alleen naar het aantal links, maar ook naar de relevantie ervan. Als wij gebruik zouden maken van automatische linkbuilding (wat vaak samengaat met black hat linkbuilding) zouden er bijvoorbeeld links naar een site over computers geplaatst worden op een site die over sinaasappelen gaat. Dit is natuurlijk totaal niet relevant, en ook de zoekmachines weten dit. Dit soort links doen dan ook eerder kwaad dan goed. U kunt beter wat minder links naar uw site hebben die relevant zijn dan veel links die op onbetrouwbare en irrelevante websites staan.

Wat kost handmatige linkbuilding?
Voor handmatige linkbuilding wordt een prijs per uur berekend. Door de efficiente manier van werken die Webniq hanteert kunnen deze prijzen zeer laag gehouden worden. Het is echter afhankelijk van de website en in welke branche deze zich bevindt hoeveel uren er nodig zijn voor het gewenste resultaat. Het is dan ook altijd raadzaam om eerst contact met ons op te nemen, zodat wij een goede inschatting kunnen maken van het aantal benodigde uren. U kunt voor handmatige linkbuilding dan ook zeer eenvoudig een offerte bij ons aanvragen. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.
offerte aanvragen

Handmatige linkbuilding
3.8 (76%) 10 votes