Linkbuilding

Kwaliteit backlinks

Het internet is the place to be als het aankomt op het vinden van uw doelgroepen. Uw marketingcampagnes kunnen losgelaten worden op een gigantisch publiek, maar dan moet u wel eerst goed vindbaar zijn. Linkbuilding is een belangrijk aspect als het hierop aankomt. Lees meer over dit essentiele onderdeel van internetmarketing en ontdek hoe Webniq u hierbij kan helpen.

Wat is linkbuilding?

Met linkbuilding bedoelen wij letterlijk het bouwen van links. Door deze links te creeren naar een bepaalde website, kan de linkpopulariteit worden verhoogd. Dit kan door het ruilen van links met andere websites, door het schrijven van artikelen voor andere websites, door het kopen van links, door linkbaiting of door uzelf aan te melden bij directories. Hoe dan ook, linkbuilding is belangrijk omdat zoekmachines (met name Google) de betrouwbaarheid, de autoriteit en het onderwerp van de website bepalen aan de hand van het linkprofiel. Met enkel een link bent u er nog niet, want er zijn een aantal belangrijke aspecten waar u op moet letten. De opmaak van de link speelt een rol, net als de variatie van de zogenaamde anchor-tekst. Waar staat de link op de pagina en wat is de tekst die rondom de link staat? Hoeveel uitgaande links zijn er en naar wie wordt nog meer gelinkt? Is veel om aan te denken dus! Gelukkig schiet Webniq te hulp daar waar nodig.

Daarom Webniq

Webniq heeft door de jaren heen verschillende websites hoog in Google laten komen, door kwalitatieve backlinks te plaatsen. Deze zijn vaak moeilijk te krijgen, maar Webniq heeft over de jaren verschillende methodes weten te ontwikkelen om dit proces snel en effectief te doorlopen. Dit scheelt u weer in kosten! Door onze jarenlange werkervaring en vergaarde kennis beschikken wij over een unieke methode om kwaliteit backlinks te verzamelen.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor verschillende pakketten, waarvoor u vrijblijvend een offerte aan kunt vragen op de website.

Linkbuilding
5 (100%) 12 votes