Verbeter uw online imago met online reputatiemanagement!

Heeft u last (gehad) van een negatief imago op het internet? Zijn er negatieve berichten over u verschenen op het internet? Dan is online reputatiemanagement de ideale oplossing voor u!

Een negatief imago of negatieve berichtgevingen op het internet lijken eeuwig te blijven bestaan, maar met online reputatiemanagement kunt u dat zonder problemen oplossen!

Wat bereikt u met online reputatiemanagement?
Online reputatiemanagement zorgt ervoor dat ook u weer een schoon imago op het internet krijgt. Met name de eerste pagina’s van zoekmachines als Google zijn in deze heel belangrijk, omdat het overgrote gedeelte van de internetgebruikers toch niet verder kijkt dan alleen de eerste pagina van de zoekresultaten in Google. Webniq zorgt ervoor dat deze vrij zullen zijn van alle negatieve berichten over u en zorgt dit voor uitstekende resultaten.

Hoe gaat online reputatiemanagement in zijn werk?
Online reputatiemanagement is eigenlijk vrij simpel en gaat als volgt. Webniq maakt unieke, positieve en neutrale berichten over u en uw bedrijf. Deze worden op internet geplaatst op diverse website en op diverse pagina’s, die dan vervolgens worden geoptimaliseerd. Hierdoor komen deze pagina’s (bijna) bovenaan in de zoekresultaten en daarmee op de eerste pagina’s van de zoekresultaten van Google. Andere pagina’s, waaronder de negatieve pagina’s (want daar gaat het uiteindelijk om), worden daardoor in de zoekresultaten verder naar onderen gedrukt en zullen niet meer op de eerste pagina(‘s) van Google verschijnen. Dit houdt dan in dat het overgrote gedeelte van de internetgebruikers deze negatieve berichten over u of uw bedrijf nooit meer zullen zien.

Werk aan uw reputatie op internet
Negatieve berichten op internet zijn zo gemaakt en worden heel vaak zelfs onterecht of in een verkeerde context geplaatst. Ook u kunt, soms zonder dat u het weet of zonder dat u er ook maar iets aan kunt doen, te maken krijgen met die vervelende negatieve berichten en alle vervelende consequenties die dat met zich meebrengt.

Met het online reputatiemanagement programma van Webniq hoeft dat vanaf nu geen probleem meer te zijn. Wij zorgen door middel van een zeer effectieve manier van werken voor het herstellen van uw imago zodat u bevrijdt bent van die negatieve randzaken.

Meer weten?
Wilt u meer weten? Neem dan gratis en geheel vrijblijvend contact met ons op en ondervind wat Webniq ook voor u kunnen betekenen.

Webniq voert uitsluitend en alleen ethisch en wettelijk verantwoorde werkzaamheden uit. Opdrachtgevers die op welke wijze dan ook handelen in strijd met de Nederlandse wetgeving zullen wij absoluut niet toelaten tot ons online reputatiemanagement programma. offerte aanvragen

Verbeter uw online imago met online reputatiemanagement!
4.5 (90%) 2 votes