Onze referenties

Jan Huisman

“De werknemers van Webniq bundelen kennis en vaardigheden aan een flinke dosis enthousiasme en weten daarmee uw website gegarandeert naar een betere positionering in de zoekmachine-resultaten te krijgen. Deze garantie moet u letterlijk nemen, want bij Webniq legt u contractueel vast dat er een bepaalde positionering voor uw site gerealiseerd wordt. Dat u daarvoor een relatief lage prijs betaalt maakt van Webniq een echte aanrader als op u zoek bent naar een betrouwbare partner voor online succes.”

Eigenaar: http://www.bootnodig.nl

Daniel H
“Webniq heeft voor ons een linkbuilding campagne opgezet welke ervoor heeft gezorgd dat wij met diverse zoekwoorden in de top 10 staan in Google. Super netjes werk! Webniq houd ook rekening met alle Google updates waardoor onze websites veilig zijn.”

Wouter Postma
“Ik heb voor meerdere online projecten de linkbuilding uitbesteed aan Webniq en zal dit ook in de toekomst blijven doen. De links worden snel en strategisch geplaatst. Een van mijn websites heeft – mede dankzij Webniq – nu zelfs PageRank 4, wat voor mij concreet betekent dat er in 1 klap veel meer interesse is in advertenties en gastartikelen. Een top-investering dus.”

Maurice – Adsventures.nl
“Sander heeft voor ons een workshop inleiding SEO en Adwords verzorgd. De workshop sloot goed aan bij onze behoeften. Sander is deskundig en een goede presentator die met grote passie zijn ervaring deelt. We zijn tevreden met het eindresultaat! “

Kees K , KC profits
“Webniq heeft voor mij al vele WordPress sites gemaakt en ik ben daar zeer tevreden over. Als ik een site gebouwd wilt hebben schakel ik altijd direct Webniq in die altijd met mij meedenkt. Inmiddels heeft Webniq al enkele sites voor mij bovenin Google weten te brengen met hun linkbuildingpakketten.

Webniq is wat mij betreft dus een prima keuze en iedere euro die ik investeer bij Webniq is het iedere keer weer opnieuw dubbel en dwars waard.”

Diemer Bosma, Eigenaar, V.O.F.Seasons
“WebniQ ken ik nu ruim 6 jaar, het bedrijf word gerund door Sander. Hij is een professioneel en prettig persoon om mee te werken. Sander heeft met zijn bedrijf WebniQ veel kennis op het gebied van website ontwikkeling en SEO marketing. Regelmatig schakelen we de kennis en vakbekwaamheid in van WebniQ. Als u op zoek bent naar een goed en professioneel bedrijf, WebniQ.nl is het internet adres!”

Eelco O, Comshaper BV
“Wij doen sinds enige tijd zaken met Webniq en alles naar volle tevredenheid. Snelle en perfecte afhandeling, Duidelijke communicatie en alles voor een zeer correcte prijs. ‘Onze vertegenwoordiger’ op het internet mbt problemen welke wij tegen komen, ontwikkeling en exploitatie van homepages, en vele andere zaken. Een goed gevoel zo’n bedrijf naast je te hebben staan!”
Hans Tongeren:
“Ik was al een tijdje opzoek naar een leuke website met betrekking tot baby informatie. Toen ik contact had opgenomen met WebniQ werd ik keurig netjes geholpen en had ik binnen 2 weken een complete website online
Meno Media:
“Voor een klant heb ik 3 domeinnamen bij WebniQ gekocht, deze afhandeling liep goed waardoor ik de domeinnamen de volgende dag al in beheer had, Topper!”

Eigenaar: menomedia.nl

Wilt u een referentie kwijt? Neem dan telefonisch of via email contact met ons op.

Onze referenties
4.4 (88.57%) 7 votes