Webdesign

Het gezegde de eerste indruk telt is er niet voor niets, dit geldt ook zeker voor websites. Ziet een website er rommelig en onoverzichtelijk uit? Dan klikt de bezoeker de pagina binnen een paar tellen weg. Wij van WebniQ zijn gespecialiseerd in het ontwerpen een creatieve maar toch vriendelijke vormgeving van uw website. Elke nieuwe opdracht wordt gezien als een uitdaging. Hierbij wordt zorgvuldig gekeken naar verschillende elementen die ervoor zorgen dat uw website meetelt op de markt. U dient hierbij niet alleen te denken aan de plaats van het logo, maar ook aan de indeling, opmaak en structuur van de website.

Wij luisteren naar uw wensen en zorgen aan de hand daarvan voor een creatief ontwerp. U weet namelijk als geen ander welke boodschap u wilt overbrengen aan de klant. Het hebben van een website kan u om twee redenen meer omzet opleveren. Als eerste kunt u betere en extra service verlenen aan uw huidige klanten. Hierdoor nemen zij in de toekomst waarschijnlijk ook producten en/of diensten van u af. De tweede reden dat u meer omzet kunt genereren is de mogelijkheid om nieuwe klanten aan te trekken. Miljoenen mensen surfen dagelijks over het internet op zoek naar dat ene product of die ene dienst die op hun wensen aansluit. Het is om die redenen erg belangrijk om bij te blijven en uw concurrenten te overtreffen.

De kosten van het beheren en onderhouden van een website zijn lager dan de kosten van welk ander medium dan ook. Denkt u eens aan de geldverslindende reclamecampagnes op de televisie. Met een website bent u veel goedkoper uit en u bereikt veel meer mensen. Een professioneel ogende website is daarom een absolute must voor een bedrijf. U dient hier wel in te investeren, maar deze kosten verdient u op korte termijn weer terug. Na het op laten bouwen van uw website heeft u alleen de periodieke kosten voor het huren van een domeinnaam en het hebben van webhosting.

Wij vervullen graag uw wensen en doen dit uiterst zorgvuldig. Bij WebniQ wordt gewerkt met vier basisstappen:

1. Kennismaken en bespreken van uw wensen;
2. Ontwerpen van concept dat door u goedgekeurd dient te worden;
3. Verdere ontwikkeling;
4. Oplevering

Uiteraard leveren wij u hierna nog uitstekende nazorg. Bent u toch nog ontevreden over een bepaalde tekst of opmaak? Wij veranderen dit voor u.

Heeft u nog vragen over deze dienst? Neemt u dan gerust contact met ons op via een e-mailtje. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op per telefoon of e-mail.

offerte aanvragen

Webdesign
4.6 (92.17%) 23 votes