1 product webshop script

1 product webshop script

Een 1 product webshop script is de ideale oplossing als u een webwinkel wilt laten maken waar 1 product wordt aangeboden. Ook voor een dagdeal webshop biedt het webshop script van Webniq uitkomst. Wij bieden u dan ook de keuze uit twee verschillende soorten webshop scripts. Beide opties kennen overeenkomsten en dat is dat de webshop scripts uitermate gebruiksvriendelijk voor de klanten zijn. Bovendien profiteert u direct van de conversie optimalisatie, die gebaseerd is op de speciaal gemaakte lay-out. U wilt toch ook een zo hoog mogelijke conversie bereiken met uw dagdeal webshop of 1 product webshop?

Webshop script functionaliteiten
Een webshop script van Webniq voor een dagdeal webshop of een 1 product webshop beschikt over meerdere functionaliteiten. Dat biedt direct meerdere voordelen. Zo kunnen klanten eenvoudig en snel via iDeal betalen en zal bij een bestelling het eindbedrag automatisch worden berekend. Klanten krijgen bovendien een bevestiging via e-mail op het moment dat de transactie is afgerond. U kunt met het webshop script eenvoudig de webshop beheren via de admin en bovendien simpel wijzigingen aanbrengen, zoals het wijzigen van de prijs van een product. U krijgt verder toegang tot een overzicht met klanten en kunt eenvoudig zien welke klanten betaald hebben en welke klanten dat niet hebben gedaan. Verder wordt er bij het webshop script de mogelijkheid geboden om een overzicht te krijgen van niet verzonden orders.

Webshop Functies

* Snel en makkelijk betalen via ideal * Zelf te kiezen aantal producten bestellen.
* Automatisch word het eindbedrag berekend * Producten beheren via de admin
* Bevestiging mail wanneer transactie is betaald * Snel en makkelijk te implementeren
* Klanten overzicht * Snel zien welke klant heeft betaald en welke niet
* Overzicht van niet verzonden order * Snel en gemakkelijk een product prijs wijzigen

Demo

webshop : Klik hier voor de demo

Webshop script bestellen

U kunt het webshop script direct bij Webniq kopen en gelijk van alle voordelen van de webshop functionaliteiten profiteren. U kunt via ons bestel formulier het script bestellen. U krijgt voor een scherpe prijs een optimaal functionerend script van Webniq, waarmee u meteen aan de slag kunt gaan. Bestel meteen en begin vandaag nog met uw 1 product webshop of dagdeal webshop. U betaald slechts 39,95,- exclusief btw

1 product webshop script