WordPress websites

WordPress is een populair open source (min of meer gratis) Content Management System (CMS). Een WordPress website is makkelijk en goedkoop te onderhouden en u kunt daarvoor gebruik maken van de steun en expertise van de grote groep gebruikers en ontwikkelaars. WordPress kunt u eenvoudigweg bijhouden via uw browser: Internet Explorer, Firefox, Chrome en dergelijke. Kortom, voor een WordPress website hoeft u geen programmeur te zijn.

WordPress wordt vaak gebruikt voor websites omdat het een zeer uitgebreid systeem is en u er eindeloos veel mogelijkheden mee heeft. Daarom biedt WebniQ u de mogelijkheid om WordPress achter uw website te hangen, zodat het beheer ervan veel makkelijker voor u wordt. Bovendien kunt u met een WordPress website meer opties bieden op uw site. Met WordPress heeft u een basissysteem waarover u met behulp van templates uw eigen ontwerp en uiterlijk kunt plaatsen. Zo kunt u met een makkelijk en veel gebruikt systeem, toch een heel individuele uitstraling creeren.

WordPress is zeer zoekmachinevriendelijk en biedt talloze plugins die u kunt installeren om uw website te beheren, in te richten en het uw bezoekers makkelijker maken op uw site. Denk hierbij aan invulformulieren, nieuwsbrieftools, fotoalbums maar ook tools voor de sociale media bijvoorbeeld.

Uw wordpress website

WebniQ regelt de complete installatie van WordPress en in overleg met u installeren we plugins, passen de templates aan, ontwerpen een nieuwe template, maken upgrades en geven u uitleg en begeleiding. Ook kunnen we u helpen bij het maken van een goedkope WordPress website. Veel plugins zijn gratis, terwijl voor andere betaald moet worden. Wij kunnen u helpen met het uitzoeken van de gratis of goedkope plugins, zodat u een goedkope WordPress website kunt opzetten die toch perfect werkt en er goed uitziet!

WebniQ heeft al heel wat WordPress websites voor klanten gemaakt. Om een idee te krijgen van wat er met WordPress allemaal mogelijk is kunt u op de volgende sites in onze portfolio kijken:

– Webniq.nl
– Sanderboers.nl

Wilt u graag een WordPress website opzetten? Vraag bij ons een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u liever een afspraak maken of meer informatie? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij beantwoorden al uw vragen snel en kundig. offerte aanvragen

WordPress websites
1.5 (30%) 8 votes