Zoekmachine optimalisatie no cure no pay

Zoekmachine optimalisatie no cure no pay

Wilt u Hoger in Google scoren dankzij SEO no cure no pay?
In Nederland zijn er veel bedrijven op het gebied van zoekmachine optimalisatie en linkbuilding diensten actief. Webniq is ook een partij die zich heeft gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie. Wij merken dat er veel vraag is naar zekerheid stijgingen in zoekmachines. Dit is niet gek omdat er namelijk veel bedrijven zijn die maar wat aanbieden en feitelijk geen of niet voldoende verstand hebben van zoekmachine optimalisatie.

Om deze reden zijn wij een nieuwe dienst begonnen, namelijk zoekmachine optimalisatie op basis van no cure no pay. Het mooiste van no cure no pay is dat u alleen betaalt voor resultaat. Zo betaalt u nooit voor niet geleverde diensten.

Hoe werkt het? 
Wanneer u SEO op no cure no pay basis wilt geeft u aan ons de zoektermen en de bij behoorde URL’s door. Wanneer wij deze gegevens hebben ontvangen gaan wij op basis van één of meerdere zoektermen een concurrentie analyse maken. Hier baseren we ons tarief op. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte, die u binnen één maand kunt retourneren. Na uw goedkeuring zullen we een on-page zoekmachine optimalisatie check uitvoeren. Dit is een analyse en onderzoek. Wanneer wij het onderzoek klaar hebben en de on-page optimalisatie hebben uitgevoerd, zullen wij gaan starten met de linkbuilding werkzaamheden. Bovendien controleren we uw website dagelijks op vorderingen.

We bieden een prijs aan voor een top 5 en een top 10 in Google. Indien wij ervoor hebben gezorgd dat uw website in de top 5 of top 10 scoort van Google met de gewenste zoekterm/zoektermen, sturen wij u een factuur met het eerder overeengekomen bedrag. U betaalt dus alleen wanneer uw website in de top 5 of top 10 van Google staat. We bespreken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn op het gebied van zoekmachine optimalisatie no cure no pay.

Voorbeeld:

Wij hebben met u afgesproken dat wij ervoor zullen zorgen dat uw website in de top 10 van Google zal komen tegen een afgesproken tarief op basis van zoekmachine optimalisatie.

Maand 1: U scoort op positie 13 in Google: wij zullen niets in rekening brengen.
Maand 2: U scoort op positie 11 in Google: wij zullen niets in rekening brengen.
Maand 3: U scoort op positie 7 in Google: het vastgestelde bedrag voor deze zoekterm in de top 10 wordt in rekening gebracht.

Vrijblijvend contact
Neem voor meer informatie over het optimaliseren van uw website geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij het optimaliseren van uw website. Het goed laten scoren van uw website in Google wordt dankzij onze dienst een stuk voordeliger en u betaalt zoals aangegeven nooit teveel en op basis van no cure no pay. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook te allen tijde telefonisch contacteren. Wij zijn hiervoor op werkdagen bereikbaar op het telefoonnummer +31(0)85-0020715. Een mail sturen naar info@webniq.nl is vanzelfsprekend ook mogelijk.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

uw website

Uw bericht

 

offerte aanvragen

 

Zoekmachine optimalisatie no cure no pay